Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd og et viktig bidrag til dette er gode leverandører.

Besøk gjerne våre leverandører.

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Ski Bygg

Ski bygg skal være et naturlig førstevalg for entreprenører, byggmestere og håndverkere ved å tilby et riktig vareutvalg med konkurransedyktige betingelser. I vårt samarbeid skal det frigjøres tid og ressurser for deg som proffkunde slik at du kan bruke tiden på ditt fokusområde, nemlig å utøve ditt håndverk på den mest effektive og lønnsomme måten. Ski Bygg Proff er rettet mot vårt profesjonelle marked gjennom skreddersydde produkter og tjenester. Vårt forhold til deg som proffkunde skal være basert på åpenhet, tillit og trygghet.

Carlsen Fritzøe

Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 25 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet. CF har solid og langsiktig norsk eier med lang tradisjon innen salg av trelast og byggevarer. H. Carlsen ble etablert i 1903 og drives av 3. generasjon.Carlsen Fritzøe har en sterk markedsposisjon lokalt og har de siste årene ekspandert sterkt.Totalt omsetter Carlsen Fritzøe for 2 milliarder og har 500 ansatte. Hovedkontoret er lokalisert i Sandefjord.Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer, kjøkken og interiør. Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser. Vi har dyktige fagfolk som snakker samme språk som deg, som du er på fornavn med og som forstår hva du trenger for å få jobben gjort. Med Carlsen Fritzøe har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger.Vi ønsker deg velkommen til våre varehus.