Medlem i EBA

Det er med stolthet vi kan meddele at vi har blitt tatt opp som medlem i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA). Dette medfører også medlemskap i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og Byggenæringens Landsforening (BNL).

Byggenæringens Landsforening (BNL) ble etablert i 1997 og omfatter håndverkere, industri, eiendom og entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg. Byggenæringens Landsforening har 15 bransjeforeninger med 4 300 medlemsbedrifter som tilsammen har over 74 000 ansatte.

EBA er den største bransjeforeningen i BNL og har 9 lokalavdelinger i hele landet. Våre medlemmer omsetter for totalt 105 milliarder kroner og spenner fra landet største entreprenørbedrifter til mindre håndverksbedrifter og spesialentreprenører.  

Foss Bygg er med dette fagorganisert som arbeidsgiver og vil bidra til at næringen skal framstå som seriøs, respektert og lønnsom.

 

Les mer her

Andre nyheter

Moss 2-tak

Fasaden på Moss 2-takt med Alutile plater er ferdig. Vi er meget godt fornøyd med resultatet!

Les mer »

Fasaden på Moss 2-takt

Click HereClick HereClick Here Moss 2-takt prosjektet vårt nærmer seg slutten. Fasaden er meget spesiell med plater som satt opp for 3d effekt. 

Les mer »

Fagsamling

Vi gjennomførte fagsamling for en utvidet ledergruppe på fredag 15.mai. Slike samlinger er meget verdifulle for oss. Samlingen ble brukt til faglig oppdatering, erfaringsutvekslinger og

Les mer »

Fasaden på Tangen

Fasaden på prosjektet vårt på Tangen begynner virkelig å ta form. Det en fasade med mange flotte detaljer hvor vi har kombinert treverk sammen med

Les mer »