Vi er Foss bygg

Foss Bygg AS ble etablert oktober 2014 og er et entreprenørselskap i sterk vekst. Vi er 22 faste ansatte og benytter oss av en fast kjerne på innleid mannskap, når behovet melder seg. Kunnskap, kommunikasjon og kvalitet er noe vi setter stort fokus på og dette løses ved prosjekt-tilpasset bemanning til  alle våre prosjekter.
Med fornuftig bruk av nye datasystemer for modernisering, er Foss Bygg AS blitt et digitalisert entreprenør selskap. Med moderne verktøy for kontroll og bruk, har vi fått på plass en dynamisk plattform for arbeider med Helse Miljø og sikkerhet og kvalitetskontroll. Med fokus på nåtidens digitale utvikling har dette medført at vi er klare for flere og større utfordringer. Men først  og fremst ved å benytte Foss Bygg AS, vil alltid din byggeplass stå i fokus.
Foss Bygg AS ble etablert av eier Martin Foss, med hovedmål om å levere tømrertjenester.  Selskapet har igjennom sommeren 2018 vært igjennom en omstrukturering med ny daglig leder, og med gode referanser og kundeforhold  er bedriften blitt en solid aktør både for det private- og profesjonelle markedet. Vi har et sterkt ønske om å utvikle oss med våre kunder og er svært opptatt av at våre byggeplasser drives av ansatte i Foss Bygg AS. Dette for at våre kunder skal forstå den yrkesstoltheten og kvaliteten vi leverer i deres unike prosjekt.
Foss Bygg er fagorganisert igjennom Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA). 
Send en åpen CV til marius@fossbygg.no og vi kontakter deg om vi har ledig stilling ved interesse.
Marius Johannessen

Daglig Leder / Prosjektleder

John-Atle Enerhaugen

Prosjektleder

Martin Foss

Prosjektleder / formann

Nyheter

Moss 2-tak

Fasaden på Moss 2-takt med Alutile plater er ferdig. Vi er meget godt fornøyd med resultatet!

Les mer »

Fasaden på Moss 2-takt

Click HereClick HereClick Here Moss 2-takt prosjektet vårt nærmer seg slutten. Fasaden er meget spesiell med plater som satt opp for 3d effekt. 

Les mer »

Fagsamling

Vi gjennomførte fagsamling for en utvidet ledergruppe på fredag 15.mai. Slike samlinger er meget verdifulle for oss. Samlingen ble brukt til faglig oppdatering, erfaringsutvekslinger og

Les mer »

Fasaden på Tangen

Fasaden på prosjektet vårt på Tangen begynner virkelig å ta form. Det en fasade med mange flotte detaljer hvor vi har kombinert treverk sammen med

Les mer »