Vi er Foss bygg

Foss Bygg AS ble etablert oktober 2014 og er et entreprenørselskap i sterk vekst. Vi er 22 faste ansatte og benytter oss av en fast kjerne på innleid mannskap, når behovet melder seg. Kunnskap, kommunikasjon og kvalitet er noe vi setter stort fokus på og dette løses ved prosjekt-tilpasset bemanning til  alle våre prosjekter.
Med fornuftig bruk av nye datasystemer for modernisering, er Foss Bygg AS blitt et digitalisert entreprenør selskap. Med moderne verktøy for kontroll og bruk, har vi fått på plass en dynamisk plattform for arbeider med Helse Miljø og sikkerhet og kvalitetskontroll. Med fokus på nåtidens digitale utvikling har dette medført at vi er klare for flere og større utfordringer. Men først  og fremst ved å benytte Foss Bygg AS, vil alltid din byggeplass stå i fokus.
Foss Bygg AS ble etablert av eier Martin Foss, med hovedmål om å levere tømrertjenester.  Selskapet har igjennom sommeren 2018 vært igjennom en omstrukturering med ny daglig leder, og med gode referanser og kundeforhold  er bedriften blitt en solid aktør både for det private- og profesjonelle markedet. Vi har et sterkt ønske om å utvikle oss med våre kunder og er svært opptatt av at våre byggeplasser drives av ansatte i Foss Bygg AS. Dette for at våre kunder skal forstå den yrkesstoltheten og kvaliteten vi leverer i deres unike prosjekt.
Foss Bygg er fagorganisert igjennom Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA). 
Send en åpen CV til marius@fossbygg.no og vi kontakter deg om vi har ledig stilling ved interesse.
Marius Johannessen

Daglig Leder / Prosjektleder

Espen Fiskebeck

Personalsjef

John-Atle Enerhaugen

Prosjektleder

Martin Foss

Prosjektleder / formann

Nyheter

Medlem i EBA

Det er med stolthet vi kan meddele at vi har blitt tatt opp som medlem i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA). Dette medfører også medlemskap i

Les mer »

Nye medarbeidere

Vi har fått flere nye medarbeidere den siste tiden. Denne gangen ønsker vi velkommen til Aigars, Lauris, Arvils og Zukas!

Les mer »

DSV prosjektet på Vestby

Prosjektet på Vestby skrider fram. Prosjektleder John-Atle sin gode plan omsettes til godt håndverk av våre tømrere. Prosjektsiden er oppdatert med bilder.

Les mer »